Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 Divani Caravel Hotel, Αθήνα

Χορηγοί

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
  • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ

Το Health Daily αποτελεί το μοναδικό καθημερινό, ηλεκτρονικό, συνδρομητικό newsletter για τον κλάδο της υγείας, το οποίο προσφέρει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους επαγγελματίες της υγείας. Περιλαμβάνει ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα γύρω από τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στο χώρο της υγείας, όπως μεταρρυθμίσεις, στρατηγικές συμμαχίες μεταξύ φαρμακευτικών επιχειρήσεων, διεθνείς ειδήσεις, κλπ. Στο πλαίσιο αυτό, το Health Daily διοργανώνει εξειδικευμένα συνέδρια για την υγεία όπως το ετήσιο συνέδριο θεσμό "Shaping the Future of Healthcare in Greece" σε συνεργασία με τους Financial Times και το μοναδικό στην Ελλάδα Συνέδριο Ασθενών "Patients in Power".

Η GET2WORK δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της Υγείας παρέχοντας στοχευμένη επιμόρφωση σε Επαγγελματίες Υγείας και Στελέχη Επιχειρήσεων, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ψηφιακού Marketing και Επικοινωνίας, από το στρατηγικό σχεδιασμό έως την υλοποίηση συγκεκριμένων ενεργειών. Αξιοποιούμε την εξειδίκευση μας στον ευρύτερο χώρο της υγείας, τη συσσωρευμένη πολυετή εμπειρία μας στην παροχή ψηφιακών λύσεων και τον πρωτοποριακό και αναγνωρισμένο ρόλο μας στην καθοδήγηση και ανάπτυξη επαγγελματιών και εταιρειών προς την καινοτομία. Δεσμευόμαστε να αποτελούμε τον κόμβο ανάμεσα στις επιχειρηματικές - επαγγελματικές προσδοκίες και τις τεχνικές δυνατότητες, βασιζόμενοι στην κατανόηση της πραγματικής αξίας για τον αποδέκτη των προϊόντων και υπηρεσιών.
Για περισσότερες πληροφορίες www.get2work.eu

  • ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, με αποστολή να αξιοποιήσει την εμπειρία, τους αφοσιωμένους ανθρώπους και τη μοναδική προσέγγισή της για καινοτομία, με σκοπό την ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών για μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες. Η AbbVie σε παγκόσμιο επίπεδο απασχολεί περίπου 29.000 εργαζομένους (115+ εκ των οποίων στην Ελλάδα) και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες.

  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Χρυσούλα Κορδούλη, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 204), fax: 210 6617 778, e-mail: ckordouli@boussias.com

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team